Vrabioara de vita cu ulei de trufe albe

• fasonati carnea de vita daca este nevoie• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver• vidati

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
840 minute
Complexitate
redusa
Vrabioara de vita cu ulei de trufe albe

Ingrediente

  • vrabioara 1 buc 1,5 kg, cca 6 cm grosime
  • rozmarin 2 crengute
  • cimbru 1 crenguta
  • ulei de trufe albe - 1 lingurita
  • unt 25 g
  • sare, piper negru dupa gust

Mod de preparare

• fasonati carnea de vita daca este nevoie
• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver
• vidati vrabioara cu aparatul de vidare FoodSaver apasand butonul pentru extra umiditate si folosind un servetel in punga pentru a absorbi sucurile create in exces
• introduceti vrabioara la 55 de grade in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox (abia cand apa din SousVide a atins temperatura setata)
• scoateti-o dupa 14 h si lasati-o sa se odihneasca cca 30 de minute
• optional, puteti incinge o tigaie si o puteti sota in unt cu putin ulei pana cand aceasta se va rumeni
• se serveste medium.
Pofta buna!

*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci