Mancaruri cu cartofi

Reteta Andive cu jambon in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina.
Se inabusa intr-un vas timp de 30 min. Andivele cu sucul de lamaie, 35 g d

ingrediente

   andive
   lamaie
   ceapa
   miez de nuca
   cascaval
   jambon
   zahar
   foietaj
   smantana lichida
   faina
   oua
   sare
   piper
   unt

mod de preparare

Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina.


Se inabusa intr-un vas timp de 30 min. Andivele cu sucul de lamaie, 35 g de unt,zaharul si 100 ml de apa. Cand sunt gata, se scot si se scurg. In acelasi vas in care au fost andivele se adauga ceapa, restul de unt si se mai tin la foc 5 min. Se ia vasul de pe foc si se incorporeza nucile si jambonul. Se amesteca bine, apoi se adauga smantana, ouale, cascavalul. Se asorteaza. Acest amestec se asaza uniforma pe foi de aluat, aranjand si andivele, taiate jumatati de lung.


Se introduce la cuptor cca 15 min.
Incearca si Cartofi taranesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu jambon in foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.