Budinca ruseasca de cartofi este delicioasa si simplu de preparat. Se fierb cartofii in coaja. Cand s-au fiert se iau de pe foc si se pun in apa rece.
Se decojesc si se taie in cubulete. Intr-un bol se amesteca ouale cu smantana si branza de burduf.
Se adauga cartofii,se amesteca usor si se pun in tava unsa in prealabil. Eu am folosit o forma de chec din silicon si am sarit peste pasul acesta.
Se da la cuptor si se tine cam 40 de minute.
Budinca ruseasca de cartofi se serveste calda, dar si rece e gustos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe