Mancaruri cu cartofi

Reteta Cachelada de Leon (cartofi noi cu chorizo)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cachelada de Leon este o mancare tipic spaniola cu cartofi noi si carnati pe care o veti intalni in regiunea Castilla y Leon din Spania. Este de fapt o mancare ce are ca ingrediente principale cartofii noi si chorizo.

ingrediente

   4 cartofi noi medii
   250g chorizo
   2lg patrunjel tocat
   ulei de masline
   sare grunjoasa

mod de preparare

Curatati si spalati cartofii, dupa care taiati-i in bucatai mai mari. Intr-o oala cu multa apa puneti bucata intreaga de chorizo si cartofii taiati. Aduceti la punctul de fierbere, apoi dati focul la mic, fara ca apa sa mai faca bulbuci mari. Mai lasati 15 minute.




Scurgeti de apa si taiati carnatul in rondele. Puneti cartofii si feliutele de carnat pe farfurii si turnati atata ulei cat sa se impregneze bine cartofii si sare de mare, si apoi patrunjelul tocat.


Presarati patrunjel si sare si serviti cartofii noi cu chorizo calzi.

Incearca si Cotlet cu bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Cachelada de Leon (cartofi noi cu chorizo)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.