Cartofi a la Cretu

Cartofii se curata, se spala, se taie pai si se prajesc. Intre timp usturoiul se curata si se piseaza/se taie marunt. Jumatate se pune intr-un castron

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cartofi a la Cretu

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 3-4 oua
  • 3-4 catei de usturoi
  • 150g cascaval/telemea
  • 150g mezeluri – resturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, se taie pai si se prajesc. Intre timp usturoiul se curata si se piseaza/se taie marunt. Jumatate se pune intr-un castron in care se vor scoate cartofii prajiti. Cartofii se pun peste usturoiul pisat, se rade cascaval, se pune peste restul de usturoi si se pune capacul; se repeta pana se termina cartofii. Se taie cubulete salamul (sau orice rest de mezel aveti, carnati, crenvursti) si se prajeste. Se pune peste cartofi. 3 – 4 oua se prajesc ochiuri astfel incat galbenusurile sa ramana moi. Se rastoarna peste cartofi si se amesteca bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc