Se spala foarte bine cartofii intregi,chiar cu o periuta,ca sa fie foarte curata coaja,apoi se pun in cuptorul fierbinte sa se coaca.Cand sunt gata se
Se spala foarte bine cartofii intregi,chiar cu o periuta,ca sa fie foarte curata coaja,apoi se pun in cuptorul fierbinte sa se coaca.Cand sunt gata se scot pe o farfurie.
Se servesc in coaja,se rup in jumatate,se consuma cu unt si sare,servinduse cu lingurita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii