Cartofii copti la cuptor, serviti cu branza, smanatana si menta sunt o mancare de cartofi delicioasa, usor de preparat.
Pentru cartofi copti in cuptor cu branza si smantana se coc in primul rand cartofii dupa sfaturile din articol, timp de 1 ora. Daca doriti o aroma mai intensa de menta, cartoful se poate taia pe lungime pana la jumatate lui, iar in crapatura sa puneti cate 2 frunze de menta.
Se amesteca branza cu smantana, menta si usturoiul. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se taie cartofii in cruce si se umplu cu compozitia de branza. Se servesc cu salata verde.
Cartofii copti la cuptor cu branza si smantana sunt cei mai buni calzi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii