Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galben
Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Se adauga si putina apa si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se toarna intr-o tava si se feliaza.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Orez ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii