Se fierb cartofii 20 min in apa sarata. Se toaca ceapa, ardeii, caisele se storc si se taie felii. Pentru sos: 2 linguri unt se dinstuie cu ceapa toca
Se fierb cartofii 20 min in apa sarata. Se toaca ceapa, ardeii, caisele se storc si se taie felii. Pentru sos: 2 linguri unt se dinstuie cu ceapa tocata, se adauga praful de curry, faina si se amesteca. Se toarna supa de legume si smintina si se fierbe 10-15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata si se taie cuburi, se amesteca cu caisele si ardeii si se introduc in sos in ultimele 10 minute.
Se servesc la friptura.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii