Cartofi cu sos de mirodenii

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se ca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • 1 usturoi
  • 1 lingura sos rosii (facultativ)
  • sare
  • ulei
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.
Se poate sevi cu smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci