Cartofi cu sos de rosii si vin de la Bunica

Intr-o cratita se caleste ceapa, usturoiul taiat fin, bulionul si faina. Se stinge totul cu vin rosu, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • sare
  • patrunjel verde
  • untdelemn

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa, usturoiul taiat fin, bulionul si faina. Se stinge totul cu vin rosu, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. La sfirsit se pune patrunjelul si se sareaza dupa gust.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci