Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul
Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul fierbinte se amesteca bine cu untul si cascavalul ras. Se adauga apoi parizerul tocat, ouale, sarea si piperul. Se omogenizeaza totul foarte bine si apoi se umplu cartofii. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza cartofii umpluti si se dau la cuptor pina se rumenesc.
Puteti pune peste cartofi, cind ii scoateti din cuptor, putina smintina si patrunjel verde. Se servesc calzi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii