Pentru cartofi dietetici cu sunca se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intregi. Nu trebuie sa fiarba complet. Se scurg bine de apa, se taie un capacel si se scobesc cu grija cu rondeaua sau cu un cutit. O parte din miezul scobit se amesteca bine cu sunca tocata, oul si sarea. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Capacelele se pot lipi cu putin albus oprit din oul pentru umplutura. Se pun cartofii intr-o cratita, cu uleiul si cu apa sau zeama de rosii si se dau la cuptor pentru 20 minute. Pentru cei care nu tin dieta, se amesteca umplutura cu piper si smantana, iar cand se dau la cuptor, se adauga zeama de carne sau sos de rosii.
Se servesc calzi.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe