Nu necesita multe ingrediente, rapid, gustos si sanatos !
Se fierb cartofii de marime medie . Se decojesc si se cresteaza . Intre crestaturi se pun feliute de cascaval . Se unge tava cu unt. Se aseaza cartofii . Printre ei se pun cubulete de cascaval si unt. Se pune la intamplare ceapa si ardeiul. Dupa care se presara Tarhonul , Busuiocul , Oregano , Marar , sare , piper si patrunjelul . Deasupra se razuie cascaval cat mai mult. Se da la cuptor la temperatura medie pana se rumenesc putin deasupra. Se servesc calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii