Cartofi evantai

Nu necesita multe ingrediente, rapid, gustos si sanatos !

Portii
5
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi evantai

Ingrediente

  • un kilogram de cartofi
  • 100 g unt
  • cascaval
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • Oregano
  • tarhon
  • busuioc
  • ceapa rosie sau alba
  • ardei gras
  • marar

Mod de preparare

Se fierb cartofii de marime medie . Se decojesc si se cresteaza . Intre crestaturi se pun feliute de cascaval . Se unge tava cu unt. Se aseaza cartofii . Printre ei se pun cubulete de cascaval si unt. Se pune la intamplare ceapa si ardeiul. Dupa care se presara Tarhonul , Busuiocul , Oregano , Marar , sare , piper si patrunjelul . Deasupra se razuie cascaval cat mai mult. Se da la cuptor la temperatura medie pana se rumenesc putin deasupra. Se servesc calzi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci