Mai intai se prepara o portie de carne de soia. Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi. Inainte de a
Mai intai se prepara o portie de carne de soia.
Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi.
Inainte de a se raci, se adauga 60 g unt. 1 lingura cu sare, compozitia de carne din soia, se amesteca bine cu furculita.
Se servesc calzi cu ceapa prajita.
Gurmanzii pun in apa de fiert 100 ml lapte care confera un gust deosebit cartofilor.
Persoanele care prefera gusturile picante pot adauga un sfert de lingura cu rozmarin.
Pireul de cartofi se gateste la fel, dar fara soia si se amesteca cu 200 ml lapte.
Se freaca cu lingura de lemn pana devin spumosi.
Este obligatoriu sa se prepare manual, deoarece prin mixare, pireul devine vascos si lipicios.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii