Se caleste ceapa si usturoiul in uleiul incins. Se curata, se spala si se taie felii cartofii, apoi se asaza intr-o forma de sufleu. Se adauga ceapa,
Se caleste ceapa si usturoiul in uleiul incins. Se curata, se spala si se taie felii cartofii, apoi se asaza intr-o forma de sufleu. Se adauga ceapa, usturoiul si un amestec format din supa, smantana si condimente. Se introduce forma in cuptor si se lasa la gratinat 45-50 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii