Mancaruri cu cartofi

Reteta Cartofi la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cuptorul se incinge la 210 grade.
Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc.
Galbenusurile se ame

ingrediente

   1 kg cartofi
   4 galbenusuri
   100 ml frisca pentru gatit
   250 grame cascaval ras
   1 lingurita mustar
   piper proaspat macinat

mod de preparare

Cuptorul se incinge la 210 grade.

Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc.

Galbenusurile se amesteca bine cu frisca pentru gatit, mustarul, cascavalul si piperul si se adauga la cartofi.

Se unge o tava si se fac forme ca si bezelele, cu cornul de patiserie.

Se coc 20 minute, pana devin aurii la culoare.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca si Carnati din stavrid cu slanina(1)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.