Cartofi la cuptor

Cuptorul se incinge la 210 grade. Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc. Galbenusurile se ame

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 galbenusuri
  • 100 ml frisca pentru gatit
  • 250 grame cascaval ras
  • 1 lingurita mustar
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 210 grade.

Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc.

Galbenusurile se amesteca bine cu frisca pentru gatit, mustarul, cascavalul si piperul si se adauga la cartofi.

Se unge o tava si se fac forme ca si bezelele, cu cornul de patiserie.

Se coc 20 minute, pana devin aurii la culoare.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci