Cartofii cu cascaval Sofia la cuptor sunt irezistibil de buni!
Tot ce trebuie sa faci este sa cureti cartofii si ii tai rondele subtiri. Tai si vanata in felii subtiri si condimentezi cu sare, piper si nucsoara.
Intre timp ungi o tava de copt cu unt si usturoi si incepi apoi asezatul legumelor. Intai un strat de cartofi, apoi un rand de cascaval ras si la sfarsit un rand de vinete.
Cascavalul ramas il amesteci cu ouala si cu smantana, pe care le torni peste compozitia din tava.
Totul se pune la cuptor pentru 30 de minute, la temperatura de 200°C.
Cand s-a rumenit frumos, se scoat cartofii cu cascaval Delaco de la cuptor, se presara pe deasupra rondele de arpagic si se serveste celor dragi.
Pofta buna !
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe