Pentru cartofi la cuptor in stil mediteranean se incinge cuptorul. Se pun cartofii in tava aragazului, se adauga uleiul, sucul de lamaie, usturoiul si sarea si se amesteca bine.
Pentru cartofi la cuptor in stil mediteranean se incinge cuptorul. Se pun cartofii in tava aragazului, se adauga uleiul, sucul de lamaie, usturoiul si sarea si se amesteca bine. Se coace 20 minute. Se adauga rosiile, maslinele si rozmarinul si coaceti 40 minute sau pana ce cartofii se rumenesc si sunt crocanti.
Cartofii astfel pregatiti se servesc ca si salata cu branza telemea sau cas.
Cartofii la cuptor in stil mediteranean se servesc in salate sau ca si garnituri.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii