Cartofii curatati ii taiem in rondele sau in felii lungi. Ii punem intr-o tava, presaram deasupra rondele de ceapa si acoperim cu fasii de slanina. Ac
Cartofii curatati ii taiem in rondele sau in felii lungi. Ii punem intr-o tava, presaram deasupra rondele de ceapa si acoperim cu fasii de slanina. Acoperim cu folie si ii coacem 1/2 de ora in cuptor. Apoi indepartam folia, punem cartofii inapoi in cuptor penru 1/4 de ora si ii prajim pana devin crocanti.
Nu se pune sare din cauza slaninei sarate.
Alte retete romanesti recomandate:
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii