Cartofi noi copti in unt cu salvie sunt usor de facut, rumeni si crocanti in exterior, aromati si moi in interior.
Cartofii noi se spala sub un jet de apa si se taie in jumatate.
Nu trebuie curatati de coaja sunt mai buni copti in coaja.
In schimb cartofii trebuie sa fie de marimi apropiate pentru a se coace deodata.
Se aseaza intr-o tava potrivita pentru cuptor intr-un singur strat.
Cateii de usturoi se zdrobesc doar si se aseaza printre cartofi, dupa care se presara salvia si ierburile aromate.
Untul se taie cuburi mici si se aseaza din loc in loc in tava printre cartofi.
Se dau la cuptorul incins la 160 de grade pana sunt rumeniti.
Se mai amesteca si se intorc din cand in cand.
Fiind cartofi noi, au mai multa apa, asa ca vor fi crocanti in exterior si moi si fragezi in interior.
Produsele mele preferate Shabby Chic sunt toate din gama romantic: http://shabbychicshop.ro/2441-romantic-vanilia?p=2
Cartofii noi copti se servesc sarati ca si garnitura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii