Mancaruri cu cartofi

Reteta Cartofi noi in coaja copti la microgal

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
schwartz copel 348 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se spala si se asaza intr-un vas de microgal, se scurge de apa, se acopera cu capacul potrivit si se introduce vasul in microgal. Se coc cart

ingrediente

   1/2 kg. cartofi noi(sau in lipsa acestora
   cartofi mici obisnuiti)
   1/2 lingurita unt
   putin mujdei de usturoi
   fire de marar
   sare

mod de preparare

Cartofii se spala si se asaza intr-un vas de microgal, se scurge de apa, se acopera cu capacul potrivit si se introduce vasul in microgal. Se coc cartofii la temperatura cea mai mare timp de 9-11 minute. Dupa coacere se mai lasa vasul in microgal vreo 6-7 minute dupa care se scoate vasul cu atentie, fiind fierbinte. Se inlatura capacul cu atentie la iesirea aburilor. Se adauga untul amestecind usor cartofii, desigur, dupa ce s-au curatat, se adauga mujdeiul si se sareaza continuind amestecarea.
Se serveste cald pe un platou si se presara cartofii cu marar proaspat tocat. Se consuma ca atare sau ca garnitura la peste sau carne.
Incearca si Iahnie de cartofi cu masline si patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi in coaja copti la microgal" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.