Cartofi sote

Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 1 kg
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.

Cartofii sote se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc