Cartofi sote

Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 1 kg
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.

Cartofii sote se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci