Cartofi surpriza cu pate de ficat

Cartofii surpriza cu pate de ficat sunt mancaruri de cartofi cu carne delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 500 g
  • paté de ficat - 150 g
  • maioneza - 150 g
  • aspic - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • lamaie - 10 g
  • gogosari rosii in otet- 30 g

Mod de preparare

Cartofii surpriza cu pate de ficat sunt mancaruri de cartofi cu carne delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja si li se scoate miezul. Patrunjelul verde se spala. Lamaia se spala si se taie felii. Gogosarii se curata de seminte, se spala si se taie felii. Se prepara maioneza, paté-ul si aspicul. Cartofii se umplu cu paté de ficat si se imbraca in aspic. Se orneaza cu decor de maioneza, rondele de lamaie si frunze de patrunjel.

Cartofii surpriza cu pate de ficat se servesc rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci