Mancaruri cu cartofi

Cartofi umpluti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dau prin masina de tocat carnea, verdeata, se toaca fin ceapa si se aureste putin in ulei fierbinte. Se pune carnea si verdeata in tigaie cu ceapa

ingrediente

   8 buc. cartofi mari
   50 gr. unt
   o ceapa
   250 gr. carne macra
   3 linguri ulei
   patrunjel verde
   sare si piper dupa gust
   100 gr. miez de paine muiat in lapte dulce sau apa si bine stors
   1 ou
   100 ml de apa sau supa limpede de carne
   o lingura de faina

mod de preparare

Se dau prin masina de tocat carnea, verdeata, se toaca fin ceapa si se aureste putin in ulei fierbinte. Se pune carnea si verdeata in tigaie cu ceapa si se amesteca incet la foc mic pina cind tocatura devine albicioasa. Se ia vasul de pe foc, se adauga miezul de paine, oul batut ca pentru omleta, sare si piper. Se curata cartofii de coaja si cu un cutit foarte bine ascutit se scoate o parte din miez, lasindu-i ca niste pahare cu marginea groasa de 1,5 - 2 cm. Se umplu cartofii cu tocatura si se aseaza intr-o tava sau craticioara. Peste faina se pune cite putina apa ori supa, amestecind mereu. Se toarna incet sosul peste cartofi si se da tava la cuptorul fierbinte cu foc potrivit pentru o ora. Se adauga in tava cite putina apa, pentru ca sosul sa nu se arda.
Cartofii se servesc cu salata verde
Incearca si Cartofi deliciosi in sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite