Mancaruri cu cartofi

Reteta Cartofi umpluti cu ficatel de rata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scobesc, ceea ce ramÃ

ingrediente

   8 cartofi
   1 ceapa
   8 buc. ficat de rata
   2 linguri ulei
   1 ou
   sare
   piper
   maghiran
   untura sau ulei pt. prajit

mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scobesc, ceea ce ramane se zdrobeste. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei si se adauga ficateii zdrobiti cu un cutit. Se condimenteaza cu piper, maghiran si se lasa sa se prajeasca. Se sareaza doar dupa ce se ia de pe foc. Aceasta compozitie se amesteca cu cartofii zdrobiti (ramasi din scobirea jumatatilor), se adauga oul si se amesteca bine. Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartofi.

Într-o tava unsa cu unt sau untura se aseaza cartofii si se pune cate o bucatica de unt pe fiecare. Se pun in cuptorul preincalzit si se coc pana cand se rumenesc
Se servesc calzi, eventual stropiti cu smantana.



Alte retete simple recomandate



Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti
Incearca si Cartofi cu branzeturi la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ficatel de rata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.