Chiftele de cartofi deliciosi cu branza

Chiftelele de cartofi si branza sunt o alternativa la chiftelele de carne, fiind parca mai fragede, cu un gust mai subtil.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Chiftele de cartofi deliciosi cu branza

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 oua
  • 200g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • 150g faina
  • 2 linguri untura
  • marar

Mod de preparare

Pentru chiftelele de cartofi cu branza se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat  carne, se amesteca cu ouale batute ca pentru omleta, branza rasa, faina, sare si putin piper.

Se mai pot adauga si alte verdeturi in chiftele, vor da un plus de aroma.

Din aceasta pasta se formeaza chiftele cat o nuca, aceste chiftele se tavalesc prin faina de malai, si se prajesc pe ambele parti in untura fierbinte.


Chiftelele de cartofi cu branza se servesc calde alaturi de cascaval sau tuica.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc