Mancaruri cu cartofi

Chiftele din cartofi si varza acra

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii fierti in coaja, curatati si raciti se dau pe razatoare si se amesteca cu oul batut, sare, piper si faina. Se framinta bine, apoi pe masa pre

ingrediente

   500 gr. cartofi
   1 ou
   putina sare
   piper (facultativ)
   2-3 linguri faina
   ulei pentru prajit. Umplutura: 250 gr. varza acra
   125 gr. resturi de friptura (carne tocata)
   1 ceapa
   ulei
   1 ou
   sare
   piper

mod de preparare

Cartofii fierti in coaja, curatati si raciti se dau pe razatoare si se amesteca cu oul batut, sare, piper si faina. Se framinta bine, apoi pe masa presarata cu faina se face din compozitie un sul din care se taie felii potrivite. Se da la fiecare felie forma de chiftea si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Aceste chiftele se pot umple, inainte de prajire, cu brinza sau carne tocata, sau cu urmatoarea umplutura picanta: se amesteca varza acra tocata, cu carnea tocata, ceapa taiata marunt si rumenita in ulei, ou, sare si piper.
Incearca si Cartofi cu oua si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din cartofi si varza acra" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite