Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, i
Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, invartim de cateva ori, dupa care o scoatem afara si o pastram calda. In uleiul ramas, se mai adauga 1-2 linguri, iar dupa 30 de secunde adugam ceapa taiata pestisori, urmata de legume, in afara germenilor de soia. Invartim bine 3-4 minute, timp in care condimentam cu ceva sos de soia. Adaugam si germenii de soia, amestecam din nou 2-3 minute. Punem carnea. Intr-o cana, puneti ceva apa fierbinte, oyster sauce, sosul de soia si sambal oelek, turnam in wok, amestecam iar. Pentru a ingrosa putin sosul se poate adauga 1 lingura de amidon. Dupa 1 minutel oprim focul.
Se serveste cu orez basmati.
Alte retete recomandate:
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii