Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, i
Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, invartim de cateva ori, dupa care o scoatem afara si o pastram calda. In uleiul ramas, se mai adauga 1-2 linguri, iar dupa 30 de secunde adugam ceapa taiata pestisori, urmata de legume, in afara germenilor de soia. Invartim bine 3-4 minute, timp in care condimentam cu ceva sos de soia. Adaugam si germenii de soia, amestecam din nou 2-3 minute. Punem carnea. Intr-o cana, puneti ceva apa fierbinte, oyster sauce, sosul de soia si sambal oelek, turnam in wok, amestecam iar. Pentru a ingrosa putin sosul se poate adauga 1 lingura de amidon. Dupa 1 minutel oprim focul.
Se serveste cu orez basmati.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii