Gulasul picant de cartofi este foarte gustos si hranitor, ca sa nu mai spunem ca este o mancare cu cartofi de post. Pentru aceasta reteta de gulas va trebuie 500 g cartofi. Daca nu tineti post, gulasul se poate servi cu smantana.
Gulasul picant de cartofi este foarte gustos si hranitor. Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat rondele si morcovul tocat cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie toate. Se adauga usturoiul taiat felii subtiri si cartofii, curatati de coaja si taiati in bucati mai mici. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, boia si se mai lasa pe foc 8-10 minute. Dupa ce se opreste focul, se presara verdeata tocata marunt.
Daca nu tineti post gulasul de cartofi poate fi servit cu smantana.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii