Mancaruri cu cartofi

Reteta Iahnie de cartofi cu ceapa si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   cartofi - 1
   3 kg
   ulei - 100 ml
   pasta de tomate - 30 g
   ceapa - 400 g
   boia de ardei dulce - 2 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare dupa gust

mod de preparare

Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Cartofii se inabusa in 250 ml apa si 75 ml ulei si se aseaza pe un platou. in 25 ml ulei si 50 ml apa se inabusa ceapa in care s-a adaugat boia de ardei si 500 ml apa. Se fierb 5-7 minute, apoi se adauga cartofii si se continua fierberea. Spre sfarsit, se pune pasta de tomate, se presara sarea si se mai fierbe 5 minute. Se ia vasul de pe foc si la iahnia de cartofi se adauga patrunjel verde.




Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel se serveste cald sau rece.


Incearca si Cartofi cu smintina si brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de cartofi cu ceapa si patrunjel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.