Se incinge cuptorul la 180 grade. Se pun cartofii taiati bucatele si hasmele maruntite intr-un vas mare si se stropesc cu ulei. Se presara deasupra oregano si se amesteca bine, apoi se pune totul la copt timp de 15 minute. Se adauga ciuperci si se mai lasa la cuptor 10 minute, pana ce cartofii se rumenesc si se inmoaie. Se creaza apoi patru spatii intre legume si se sparge cate un ou. Se introduce din nou la cuptor pentru alte 3-4 minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Papanasi fierti
Sarmale de post
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe