Mincare de cartofi cu castravete murat

Cartofii cruzi se taie, se prajesc in ulei, se sting cu supa, se lasa 15 minute sa fiarba, se adauga castravetii (desarati in apa calduta), taiati pat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 1 ceasca de supa de carne (zarzavat)
  • 2-3 castraveti murati
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingura de bulion

Mod de preparare

Cartofii cruzi se taie, se prajesc in ulei, se sting cu supa, se lasa 15 minute sa fiarba, se adauga castravetii (desarati in apa calduta), taiati patratele, se lasa sa fiarba inca 20 de minute. La sfirsit, se pune bulionul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci