Mancaruri cu cartofi

Musaca de cartofi cu sos de lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata cartofii, se taie felioare, se zvinta intr-o cirpa curata si se prajesc pe jumatate in ulei. Se da carnea prin masina, se amesteca cu ceapa

ingrediente

   500 gr. cartofi
   300 gr. carne
   1-2 buc. ceapa
   o lingura faina
   ulei
   2 oua
   sare
   piper
   patrunjel
   1/2 pahar lapte (smintina)

mod de preparare

Se curata cartofii, se taie felioare, se zvinta intr-o cirpa curata si se prajesc pe jumatate in ulei. Se da carnea prin masina, se amesteca cu ceapa rumenita, cu un ou, sare, piper si patrunjel tocat. Se asaza intr-o cratita mare un rind de cartofi, un rind de carne tocata, din nou un rind de cartofi, un rind de carne pina se termina. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. Se da la cuptor. Cind este aproape gata, se scoate si se toarna deasupra urmatorul sos: se amesteca oul cu faina si smintina sau laptele. Se mai lasa la cuptor 30 min. Pentru cei ce tin dieta, cartofii se pun fierti si taiati felii, iar carnea fiarta si apoi tocata, amestecata cu patrunjel.


Incearca si Cartofi umpluti cu brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu sos de lapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite