Punem cartofii la fiert.Cand sunt aproape gata punem la calit kaizerul,apoi adaugam ouale batute si patrunjelul. Ideal ar fi ca cele doua sa fie gata
Punem cartofii la fiert.Cand sunt aproape gata punem la calit kaizerul,apoi adaugam ouale batute si patrunjelul. Ideal ar fi ca cele doua sa fie gata in acelasi timp.Acest fel de mancare se serveste cald. Intr-un vas punem un rand de cartofi, razuim cascaval/branza deasupra, apoi punem un rand de omleta, iar un rand de cartofi si unul de omleta, cu branza/cascaval razuit si patrunjel intre straturi si deasupra, la final.
Se serveste cald. Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii