Cartofii se curata de coaja, se rad pe razatoarea cu gauri mari si se storc de zeama pe care o lasa; ceapa se taie marunt si se caleste; orezul se fie
Cartofii se curata de coaja, se rad pe razatoarea cu gauri mari si se storc de zeama pe care o lasa; ceapa se taie marunt si se caleste; orezul se fierbe in apa cu sare si piper, se scurge de surplusul de lichid si se lasa sa se raceasca putin; se amesteca toate ingredientele, se potriveste de sare si se pun in tava mijlocie(32x20 cm aprox); se tine la cuptor la foc mediu pina prinde o crusta
Se serveste cu muraturi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii