Mancaruri cu cartofi

Reteta Pasta de cartofi cu pateu la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ighisan_33447 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se curata de coaja, se rad pe razatoarea cu gauri mari si se storc de zeama pe care o lasa; ceapa se taie marunt si se caleste; orezul se fie

ingrediente

   1 cutie de 200 gr pateu de porc
   4 oua
   2 cartofi potriviti
   2 cepe mai mari
   4 linguri orez
   patrunjel tocat
   sare
   piper

mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se rad pe razatoarea cu gauri mari si se storc de zeama pe care o lasa; ceapa se taie marunt si se caleste; orezul se fierbe in apa cu sare si piper, se scurge de surplusul de lichid si se lasa sa se raceasca putin; se amesteca toate ingredientele, se potriveste de sare si se pun in tava mijlocie(32x20 cm aprox); se tine la cuptor la foc mediu pina prinde o crusta
Se serveste cu muraturi.
Incearca si Cartofi inabusiti cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de cartofi cu pateu la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.