Mancaruri cu cartofi

Reteta Perisoare de cartofi cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se zdrobesc. Se toaca carnea, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu cartofii zdrobiti si cu oul. S

ingrediente

   1/2 kg cartofi
   1/2 kg carne de vaca
   1 ou
   sare
   putin piper
   faina
   ulei

mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se zdrobesc. Se toaca carnea, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu cartofii zdrobiti si cu oul. Se framinta bine. Se ia apoi cite putin din compozitie si se formeaza cu mina perisoare. Se tavaleste fiecare perisoara prin faina si se prajesc uniform in ulei incins.
Se servesc fierbinti, fie simple fie cu un sos de rosii. Pentru dietetici, in loc de a le praji, se fierb perisoarele 20 minute in 1,5 litri supa de zarzavat.
Incearca si Cartofi umpluti cu brinza si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de cartofi cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.