Piept de porc sarat pane

Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 ¼ ore in apa clocoti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g piept de porc sarat
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet alb
  • 1/2 ceasca ulei
  • mustar
  • sare

Mod de preparare

Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 ¼ ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii.


Se serveste fierbinte, cu mustar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc