Mancaruri cu cartofi

Piept de porc sarat pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 ¼ ore in apa clocoti

ingrediente

   350 g piept de porc sarat
   1 lingura faina
   1 ou
   2 linguri pesmet alb
   1/2 ceasca ulei
   mustar
   sare

mod de preparare

Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 ¼ ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii.

Se serveste fierbinte, cu mustar.
Incearca si Pilaf de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc sarat pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite