Mancaruri cu cartofi

Reteta Piept de pui cu bambus si mango

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
Best_29064 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si

ingrediente

   200 gr piept de pui dezosat
   50 gr bambus (conserva)
   1 lingura unt
   3 linguri smantana
   1/2 pahar lapte dulce
   1 lingurita sos soia
   1 lingurita sos mango (se pot folosi cubulete mici de mango proaspat calite putin la foc iute in putin suc)
   1/2 lingurita de zahar
   5-6 picaturi zeama de lamaie

mod de preparare

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si se adauga sosul de soia. Smantana se amesteca cu laptele si amidonul pana se face un sos omogen si se adauga peste pieptul de pui prajit. Se adauga sosul de mango, zaharul si se stoarce lamaia, se pune sare si piper dupa gust.
Cu legume gratinate sau orez cu legume gratinate
Incearca si Cledne
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu bambus si mango" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.