Mancaruri cu cartofi

Reteta Pilaf de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
stroia lucian 8802 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste ceapa cu boiaua pana devine sticloasa; se adauga carnea de pui transata si, daca se poate, dezosata. Se fierbe la foc foarta mic. Cand car

ingrediente

   1 pui fara pulpe
   ceapa
   busuioc
   salvie
   menta
   boia dulce
   orez
   3 rosii
   2 ardei grasi
   un gogosar

mod de preparare

Se caleste ceapa cu boiaua pana devine sticloasa; se adauga carnea de pui transata si, daca se poate, dezosata. Se fierbe la foc foarta mic. Cand carnea este in proprotie de 80% fiarta se adauga busuiocul, salvia, menta. Se finalizeaza fiertul, cu adaugarea de rigoare a orezului care a stat la inmuiat in apa calduta cel putin 20 min. Cand este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele, ardei gras si gogosar. Ultima jumatate de ora se lasa la cuptor.


Se poate servi cald sau rece, dupa gust
Incearca si Cartofi copti cu mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.