Mancaruri cu cartofi

Reteta Pilaf de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
stroia lucian 8802 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste ceapa cu boiaua pana devine sticloasa; se adauga carnea de pui transata si, daca se poate, dezosata. Se fierbe la foc foarta mic. Cand car

ingrediente

   1 pui fara pulpe
   ceapa
   busuioc
   salvie
   menta
   boia dulce
   orez
   3 rosii
   2 ardei grasi
   un gogosar

mod de preparare

Se caleste ceapa cu boiaua pana devine sticloasa; se adauga carnea de pui transata si, daca se poate, dezosata. Se fierbe la foc foarta mic. Cand carnea este in proprotie de 80% fiarta se adauga busuiocul, salvia, menta. Se finalizeaza fiertul, cu adaugarea de rigoare a orezului care a stat la inmuiat in apa calduta cel putin 20 min. Cand este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele, ardei gras si gogosar. Ultima jumatate de ora se lasa la cuptor.


Se poate servi cald sau rece, dupa gust
Incearca si Tarta cu cartofi si bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite