Placinta ciobanului este o mancare cu cartofi deosebita. Pentru aceasta reteta culinara trebuie sa taiati julien ceapa si ardeiul, iar morcovii cubulete.
Se calesc legumele in ulei 2 minute ,apoi adaugam carnea tocata si calim totul,amestecand des, 20 minute.
Presaram cimbru si boia dulce si stingem cu 2 linguri de apa plata si mai lasam pe foc 10 minute.
Cartofii (curatati ) se spala, se taie cubulete si se fierb in apa si un praf de sare, pana se inmoaie bine pentru a fi pasati. Se aduna spuma care se formeaza.
Dupa zdrobire, se amesteca cu margarina, un praf de delikat si se subtiaza cu 2 linguri de lapte sau 2 linguri de apa in care au fiert cartofii.
Intr-un vas special pentru cuptor,asezam carnea calita cu legumele, iar deasupra sprituim piureul de cartofi.
Introducem la cuptor pentru 20 de minute.
Placinta ciobanului se serveste calda alaturi de o salata de sezon.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe