1. Intr-o cratita antiaderenta se pune putin ulei de masline si se prajesc carnatii. 2. Ciupercile se taie feliute si se pun peste carnati. Se lasa sa
1. Intr-o cratita antiaderenta se pune putin ulei de masline si se prajesc carnatii.
2. Ciupercile se taie feliute si se pun peste carnati. Se lasa sa se inmoaie bine.
3. Rosiile le taiem in patru si le asezam cu miezul in jos in cratita.
4. Adaugam si kaiserul si lasam sa se faca totul bine, la foc potrivit.
5. Apoi spargem ouale si daugam sare si piper.
6. Lasam pe foc pana se fac ouale. Daca le vreti mai facute, dati cratita 30 de secunde in cuptorul bine incins.
Nici nu va mai zic ce gust a avut, va las pe voi sa descoperiti.
Reteta propusa de Aliza.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii