1. Intr-o cratita antiaderenta se pune putin ulei de masline si se prajesc carnatii. 2. Ciupercile se taie feliute si se pun peste carnati. Se lasa sa
1. Intr-o cratita antiaderenta se pune putin ulei de masline si se prajesc carnatii.
2. Ciupercile se taie feliute si se pun peste carnati. Se lasa sa se inmoaie bine.
3. Rosiile le taiem in patru si le asezam cu miezul in jos in cratita.
4. Adaugam si kaiserul si lasam sa se faca totul bine, la foc potrivit.
5. Apoi spargem ouale si daugam sare si piper.
6. Lasam pe foc pana se fac ouale. Daca le vreti mai facute, dati cratita 30 de secunde in cuptorul bine incins.
Nici nu va mai zic ce gust a avut, va las pe voi sa descoperiti.
Reteta propusa de Aliza.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii