Rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi

Pentru rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g cartofi curatati
  • 225 g pastarnac curatat
  • 225 g morcovi cuartati
  • 1 ou batut
  • 25 g unt / margarina
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Pentru rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc. Dati cartofii, morcovii si pastarnacul prin razatoarea mare. Amestecati legumele cu oul si asezonati. Se incinge uleiul si se toarna tot amestecul cu lingura in tigaie. Se prajeste la foc mic 6-7 minute pana ce baza este facuta. Se deslipeste amestecul din tigaie, apoi se pune o farfurie deasupra si se rastoarna. Se pune cealalta parde a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute. Se orneaza cu frunze de partunjel.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci