Se fierb cartofii curatati in apa sarata. Se strecoara si se strivesc ca pentru pireu. Se amesteca cu laptele, o lingurita de unt, faina, sarea si cu
mod de preparare
Se fierb cartofii curatati in apa sarata. Se strecoara si se strivesc ca pentru pireu. Se amesteca cu laptele, o lingurita de unt, faina, sarea si cu un ou. Morcovii curatati, spalati si taiati ca taieteii si inabusa intr-o cratita cu restul de unt, zaharul si sarea , adaugind din cind in cind cite o lingura de apa, pina se moaie bine. Pe un servet perfect curat, muiat in apa si bine stors, se intinde un strat uniform din pireul de cartofi, iar deasupra lui morcovii. Se ruleaza cu ajutorul servetului si se unesc capetele ruladei obtinute. Se asaza pe o tava unsa cu unt, se unge cu un ou batut si se da la cuptor pina se rumeneste. Cind se serveste, se taie felii groase de doua degete.
Se serveste simpla sau cu sos de smintina
Incearca si Chiftele de cartofi copti
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cartofi cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe