Cartofii sunt preferatii tuturor in toate anotimpurile, iar o tarta cu cartofi este binevenita oricand.
Din ingredientele enumerate se face un aluat, pe care-l lasi apoi sa se odihneasca 30 de minute. Apoi intinzi o foaie, cu care tapetezi o tava dreptunghiulara.
Cartofii curatati se rad pe razatoarea mica. Dupa ce se mai scurg de apa, se adauga ouale batute, 2 linguri de faina, sare si piper.
Se toarna umplutura peste aluat si se introduce la cuptor. Se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Tarta se serveste ca atare sau cu smantana.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii