Mancaruri cu cartofi

Reteta Tocana de cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Albota_24150 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata carofii si taie in bucati, se pun la fiert in putina apa, cat sa-i acopere cu sare, piper, chimen.
Se lasa la foc mic 45 minute.
Ceapa se

ingrediente

   1 kg. cartofi
   1 lingurita chimen pisat
   sare
   piper
   cimbru
   tarhon
   1 leg. patrunjel
   2 cepe
   1 lingurita boia
   1 usturoi verde
   1 pahar ulei
   5 rosii rascoapte ( rosii in bulion )

mod de preparare

Se curata carofii si taie in bucati, se pun la fiert in putina apa, cat sa-i acopere cu sare, piper, chimen.
Se lasa la foc mic 45 minute.
Ceapa se taie pestisori, se pune la calit in ulei si boia.
Rosiile, taiate marunt, se pun peste ceapa calita.
Se toaca: usturoiul, patrunjelul, tarhonul, cimbrul.
Dupa ce cartofii au fiert cca 45 minute, li se adauga sosul de rosii si verzeturile tocate si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
La sfarsit se mai adauga putin patrunjel verde.

Se poate servi cu mamaliguta.
Este o mancare buna in timpul postului si nu numai.
Incearca si Delicatesa de Curcan ca pe Crisuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite