Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt
L

ingrediente

   1/4 kg ciuperci
   1 ceasca de
   1 lingurita de faina
   1 ceasca de vin
   sare
   piper macinat
   2 linguri de unt
   verdeata tocata

mod de preparare

Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt


Le lasam sa fiarba sub capac, o jumatate de ora, timp in


care se adauga cite putina apa ca sa nu se arda ciupercile. Se adauga vinul, se sareaza si se mai scade mincarea un sfert de ora.


Adaugam faina desfacuta in rece, apoi verdeata tocata marunt (de preferinta la ciuperci se foloseste marar), se fierbe fara capac inca un sfert de ora, se pune deasupra mincarii putin piper macinat si se stinge focul.
Mincarea se serveste calda.
Incearca si Mincarica de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.