Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline. Se lasa sa se racoreasca si se ames
Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline.
Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu verdeata, sare, piper, crema de branza si parmesanul.
Se umplu palariile, se pun in forma unsa cu ulei si se dau 30 min la cuptor.
Reteta propusa de S_tana
Se pot servi calde sau reci

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii