Ciupercile taiate in sferturi se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt si uleiul. Cand si-au lasat zeama, se adauga faina si 2-3 cani cu apa.Ca
Ciupercile taiate in sferturi se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt si uleiul. Cand si-au lasat zeama, se adauga faina si 2-3 cani cu apa.
Cartofii se taie cubulete si se adauga si ei Se pun si condimentele, respectiv coriandrul si boiaua. Se lasa la fiert pana cand se inmoaie cartofii si mai scade si zeama. Se potriveste de sare si piper si se mananca
Se poate servi cu carnati facuti pe gratar sau mamaliguta.
Reteta Gulas de ciuperci a fost propusa de droopina pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Pilaf de grau cu ciuperci,
Pleurotus cu carne la cuptor,
Ciuperci marinate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii